инвестиции в недвижими имоти

ИНВЕСТИЦИИ В НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

null

Още от преди 100 години инвестициите в недвижими имоти се доказват като върховната форма на инвестиране! Причините за това? Недвижимите имоти предлагат:

  • Несравними Данъчни Облекчения
  • Защита Срещу Инфлацията
  • Месечен Паричен Поток
  • Стабилен Растеж в Дългосрочен План
  • Ливъридж (Множителят на Капитала)
  • Пълен Контрол

Чрез правилната инвестиция в имот Вие си подсигурявате висока доходност без да правите абсолютно нищо! С над 800 имота в портфолиото си, Болгар Капитал Ви предлага точно това!

Финансовата независимост никога не е била по-достъпна за всеки!

.  .  .

КАК РАБОТИ ИНВЕСТИЦИЯТА В ИМОТ?

Инвестиционен е имотът, който при покупка ни носи паричен поток от наеми. Това е истинската инвестиция в недвижимо имущество. Също така съществуват и алтернативи, за жалост, спекулативни като препродажба на имот, с които Болгар Капитал не се занимава. По този начин можем да гарантираме сигурност на нашите клиенти, базирайки инвестициите си на доказани принципи чрез безкомпромисни финансови, технически и правни анализи на всяка инвестиция.

Доходността и спокойствието са гарантирани чрез инвестиция с Болгар Капитал.

.  .  .

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ БОЛГАР КАПИТАЛ?

☑️ Професионализъм в покупко-продажбата, анализа и управлението на инвестиционни недвижими имоти от 8 години на базата на доказани и ефективни принципи.

☑️ Напълно пасивна инвестиция – Наемателят в имота Ви има нужда от помощ? Това не е Ваша грижа! Ние поемаме финансово и физически управлението, поддръжката и застраховката на имота Ви!

☑️ Сигурна, гарантирана и несравнима доходност от ликвиден актив – недвижим имот.

☑️ Съдействие при вземането на правилните финансови решения според Вашите нужди.

☑️ Огромен потенциал за развитие.