Показване на 6 резултата

Стратегията BRRRR – Дейвид Грийн, BiggerPockets

49,99 лв. (Цена с ДДС)
Години наред инвеститорите в недвижими имоти изграждали богатството си по трудния начин – бавно спестяване на пари и жертване на текущото щастие за бъдещо възнаграждение. Този метод наистина дава плодове в дългосрочен план, но няма ли по-добър и ефективен метод? Какво ако можете да изградите империя от недвижими имоти само за няколко години, а не за няколко десетилетия? “Buy, Rehab, Rent, Refinance, Repeat: The BRRRR Rental Property Investment Strategy Made Simple” е първата книга, написана относно невероятната стратегия BRRRR, която е била дълго пазена тайна от тези с години опит, но сега тази книга разбива бариерите и разкрива истината относно постигането на финансова свобода по-бързо от всякога Авторът Дейвид Грийн споделя с нас точните системи и процеси, които е използвал, за да мащабира бизнеса си от покупката на два имота в годината до купуването на два имота на месец. В тази книга ще научите какво точно значи BRRRR стратегията и как да я използвате така, че да постигнете успехите, за които сте мечтали в света на недвижимите имоти. Както вече написахме, BRRRR е съкращение от Buy, Rehab, Rent, Refinance, Repeat. Или казано на български: Купи, Реновирай, Дай под наем, Рефинансирай, Повтори. А какво точно се крие зад тези 5 важни стъпки. Тук ще ви дадем кратки насоки, а в нашата книга ще откриете всичко важно, което искате и трябва да знаете.
  1. Купи – Това е първата стъпка, която е от изключително голямо значение за успехът ви занапред. Открийте имот, който ще може да закупите под пазарната му стойност. В книгата ще откриете определени методи, с които да го постигнете. Може да отнеме време, но успеете ли, то си гарантирате, че още в този момент вие вече сте на печалба.
  2. Реновирай – Щом успеете да откриете и закупите имот под пазарната му цена, това трябва да ви говори, че мястото ще има нужда от ремонт – било то малък или голям. В тази книга ще откриете ценни съвети за най-правилните и икономични, но ефектни, методи за реновация. Също така ще научите как да скъсите максимално времето за ремонт и да „прескочите“ разправиите с майстори. В днешно време шансът да бъдем измамени за нещо, което не разбираме, е доста голям. Но не трябва да го допускате.
  3. Дай под наем – След като имотът е освежен или ремонтиран, идва моментът, в който трябва да намерите подходящите наематели. В днешно време трудно можеш да имаш доверие на човека, на когото отдаваш под наем, освен ако не е твой приятел. В книгата ще откриеш ценни съвети за това как правилно да подбереш наемателите си, за да нямаш проблеми вследствие.
  4. Рефинансирай – Рефинансирането се изразява в ипотечен кредит. Целта тук е да успеете да ипотекирате на цена, която да покрие разходите ви до този момент. Да, всеки може да вземе ипотечен кредит, но в книгата ще научите как го правят професионалните инвеститори.
  5. Повтори – След като успеете да ипотекирате апартамента, сте готови да преминете през същите стъпки отново и отново – Купи, Реновирай, Дай под наем, Рефинансирай.
И така този кръг - Купи, реновирай, дай под наем, рефинансирай, повтори - се случва отново и отново докато придобиете финансовата независимост, която винаги сте искали. Бррр книгата е вашият ключ към финансова независимост. В тези точки накратко описахме каква е основната концепция на книгата. В нея обаче се крият много малки и важни детайли, които задължително трябва да научите, за да не допускате грешки, които могат да ви струват скъпо. Това е книга от висок калибър, която е написана много разбираемо и интересно и напълно си заслужава.
Купи

Георги С. Раковски 200 години безсмъртие – 4 книги в една

42,00 лв. (Цена с ДДС)
В памет на Георги Раковски издателство „Нитон“ отпечата комплект от четири книги във футляр за народна употреба и опознаване на великия възрожденски революционер, с пояснения за неговия колосален научен труд!
Купи

Митология на „Вълчите следи“ в българската родова и военна история

24,00 лв. (Цена с ДДС)
Доставка със стандартни куриерски цени на територията на България. 🚚 *Подготовката за изпращане на книгата отнема до 3 дни.* 📞 За повече информация - +359878298000 📞 Няколко думи от автора:
Днес все повече наши сънародници констатират, че в епохата на свободните комуникации и медии, на интернет или онлайн общуването историята, от която сме били лишени във времето, е причината да не знаем важни факти и сведения за символиката, с която други народи са формирали обобщеният образ на българите като многоплеменен народ. Народ, проявяващ трайно черти, пазещи традиции и модели за оцеляване, сходни на силни и свободни биологични видове, каквито са вълците. Качествата и добродетелите на автентичния български родов прототип или на този полигамен човешки вид са винаги били свързвани от наши и чужди изследователи през годините и днес с културното и цивилизационното им присъствие в различни времена и региони по света.
Факт е, че и в съвременния си вид тази общност отново е пръсната по различни континенти и държавни образования. Днес, въпреки че е достатъчно променена от обективния исторически процес на етнически прилив и отлив на членове или сънародници, ТЯ, продължава да търси нови сведения и крити исторически факти, свързани с изконните ни родови черти и културни традиции. Факт е, че, хванати за пояс, българите медитират и си обменят енергия, а песните и музикалните ритми остават като енергийни знаци в живота на нашите сънародници, отседнали, както в десетки държави по света, така и в поколенията нашенци, пазещи родовата памет в днешните граници в българската държава в Европа.
Така родовите общности на българите, които са митарствали по света, връщайки се хиляди години след потопа в Черно море при роднините си или отново по старите си земи в Европа и на Балканите са съхранявали и пренасяли името на държавните образования на своите предци, наричани от античните си съседи в т.ч. в Евразийското пространство народа на вълците! Предводителите на този многоплеменен народ са наричани и възприемани като вълчани. Това е народът, който единствен в Европа и до днес е запазил името бълхар, булгар или българия на всичките си държави в обитаваните от тях землища на различни континенти през вековете…
Заедно и поотделно като при вълците…българите, обединени в родови групи, винаги са предвождани от горди и непокорни владетели, силни по дух и благородни по характер предводители и духовни наставници. Единаците или отделните глутници прибягват към колективни форми на атака или отбрана при взаимно осъзната опасност. Тази аналогия в поведението на нашите предци е обяснима с осъзнатата нужда от взаимна подкрепа в екстремни ситуации, когато родовата общност е пред сериозни изпитания и опасност от гибел, особено за малките наследници на популацията. Вродени качества като силата на духа, готовността за компромиси в името на колективното оцеляване и интелигентността в действията се събират като щит за защита на общността, обединена от осъзнатия от всички принцип, че „Единението прави силата”.
И тази година, въпреки сериозните мерки срещу върлуващата пандемия, на 28 август се проведе поредният паметен родов събор на българите от близо и далеч, посветен на делото на Вълчан войвода и неговите съратници в село Раювци, община Елена. Празникът събра в дъждовната вечер над десет хиляди сомоорганизирани представители на родове от тази част на Балкана и други региони на България и върнали се нашенци от различни краища на света. Отново Балканът - енергийният гръбнак на българите прегърна хилядите гости от всички възрасти, поканени от фондация „Звезди под звездите“ за поредния родов празник на непреходните исторически и културни традиции на българския Джинс!
Сред най-знаковите и известни гости бе и академик Антон Дончев, който в подножието на мемориала на Вълчан войвода стопли сърцата на присъстващите с вдъхновяващи слова. Като съвременен апостол, академикът акцентира най-вече на отговорността и нуждата от преосмисляне на посланията, останали от предците за съвременните българи, свързани с мисията за опазване на родовата памет и за ново духовно възраждане като личен и колективен дълг. Сякаш като жив отклик на призива на академик Дончев - съвременен радетел на българското родознание някак си безшумно сред гостите на празника на Вълчан войвода, се показа едно книжно издание с любопитно заглавие. Издание, появило се в последните часове преди форума. Авторът и издателят му с много ентусиазъм и добронамереност споделиха с част от официалните гости мотивите и търсените резултати чрез посланията в реализираната си вече идея. Самото издание има традиционна форма на книга и провокативното заглавие „Митология на „Вълчите следи“ в българската родова и военна история„....
В предговора и Послеслова на книгата нейните създатели, макар и без сериозен професионален опит в този публицистичен жанр и в самата издателската работа, споделят, че са били през годините вдъхновени най-вече от енергията и оригиналността на десетките споделени разкази и митове, предавани от сладкодумни участници през последните години в Раювския родов събор! Затова според издателите тези добротворчески мотивирани родолюбци и десетките автори на оригинални текстове, намерили място в изложението, са реални съавтори и партньори на инициаторите. Издателите от „Болгар Капитал АД“ неформално споделят осъзнатата отговорност от поемането на нелеката ангажираност да допринесат със скромния си труд за разширяване на информационната база и на нашите съвременни представи за едни отминали времена и епохи, свързани с важни исторически епизоди, личности и процеси, свързани с еволюцията на българския род, знаково споделени и преразказани през призмата на символ като „Вълчите следи“. Знаци, митологично препредавани като белези на българското съзидателно присъствие в различни епохи и землища по света или като белези на исторически процеси, свързани, както с живота на други народи, така и като характерно проявление на българската родова идентичност. В заключение за книгата: Въпреки някои лесно забележими, но симпатични редакционни и стилистични грешки в текста, направени от не много опитния и много млад, но емоционално свързан с тематиката екип на предпечатния етап, книгата е един нов и ценен информационен източник на важни митологични и историографски сведения и сборник с вдъхновяващи послания. Тя е своеобразен прозорец, хвърлящ светлина към нови и непопулярни линии в родознанието българско, което прави нейното присъствие задължително в десетките общински, читалищни и училищни библиотеки. Книгата провокира продължение на родовите сказания и беседи в нови формати. Важното е читателят да бъде провокиран сам да продължи, според интереса, участието си в този вътрешно родов разговор... Защото нека не забравяме думите на мъдреца, че „Нашето настояще и бъдеще не са нищо друго, освен родовата ни история, преминала просто през една друга врата на живота! Приятно четене, българи!
Доставка със стандартни куриерски цени на територията на България. 🚚 *Подготовката за изпращане на книгата отнема до 3 дни.* 📞 За повече информация - +359878298000
Купи

Десетте правила на успеха – Паоло А. Руджери

24,00 лв. (Цена с ДДС)
"... "Културата на достатъчност", която вече се е вкоренила толкова силно в обществото, че да ни отнеме нещо, което винаги ни е принадлежало: нашите мечти. В тази книга няма да даваме рецепти как да направиш достатъчността по-поносима, а ще говорим за изобилието и за това как да изградиш живота, за който винаги си мечтал..."
Всички хора, които продължават да се оплакват, че не постигат целите, към които се стремят в своята работа - че заплатата им не ги удовлетворява, или защото смятат, че не са оценявани така, както заслужават - трябва да прочетат тази книга, която предлага съвети и идеи и трансформиране на своето съществуване в един пълен с удовлетвореност живот. В тази книга авторът идентифицира най-често допусканите грешки от хората, които не успяват да постигнат личен успех, и ги насърчава да бъдат селективни в избора си на работа, за да не пилеят безполезно своята енергия, да се възползват от добрите възможности, без да чакат те „да паднат от небето“, и в крайна сметка да променят своето съществуване.. Тави книга ще ти даде смлян дълготраен заряд и ще ти помогне да постигнеш мечтите си.
Купи

Новите Лидери – Паоло А. Руджери

24,00 лв. (Цена с ДДС)
Тази книга е един истински курс за обучение по мениджмънт, който аналитично описва техниките, необходими за по-доброто управление на персонала. Решения, които голям брой успешни мениджъри и предприемачи са развили във времето, за да създадат извънредно качествени и продуктивни работни групи. В своя бестселър "Новите лидери" Паоло Руджери идентифицира най-често допусканите грешки в управлението на персонала и предлага ефикасни методи, които могат да бъдат незабавно приложени, за да се намери решение за тях. Текстът описва по един прост, мотивиращ и практически ориентиран начин, кои са успешните действия на предприемачите и мениджърите, които успяват да създадат извънредно продуктивни работни групи. Изключително практичната насоченост на неговите книги и на интервенциите му се дължи на факта, че Паоло Руджери, бидейки на свой ред лично ангажиран с управленска дейност във фирмата като мениджър, има възможността да преживява от първо лице голям брой от ситуациите, с които един мениджър или предприемач се налага да се справя в тези времена на големи промени.
Купи

Древна България – Димитър Гилев

18,00 лв. (Цена с ДДС)
В първата книга на "Древна България" и Димитър Гилев, ще се запознаете с десет теми от Българското Възраждане, акцентиращи върху значими за този времеви период личности и събития, представени през гледната точка на автора. Това е книга, която не налага мнение или позиция, а единствено цели да остави отпечатък, чрез който да се замислим върху значими за Българската история факти. Първият значим труд събран в сборник с лекции на Димитър Гилев.
Историята не умира!
Купи