Оставете нещата в наши ръце… Срещу цените долу!

Разгледайте тук цените за използването на нашите услуги за съвместно инвестиране и наемане на имот!

Цени и Условия:

Подписване на Документи:

*Всички цени са без включено ДДС.

Съвместна Инвестиция:

*Всички цени са без включено ДДС.

Имоти Под Наем:

*Всички цени са без включено ДДС.

Искате да работите с Болгар Капитал АД?

Инвестирайте Напълно Пасивно и с Несравнима Доходност!

Добре дошли в света на умните инвестиции! Съвместно с Болгар Капитал АД получавате възможността да достигнете финансовата свобода напълно пасивно. Нашият уникален подход осигурява фиксиран и несравним доход за нашите партньори!

Спокойствие, доходност и сигурност – това е нашето предложение към вас. Доверете се на Болгар Капитал АД да води вашето финансово пътешествие!

Станете Наши Наематели!

Ако си търсите модерен и функционален имот с прозрачни и изгодни условия, то Болгар Капитал АД е вашият перфектен наемодател! При нас не става въпрос само за жилище, а за истински дом, където вашите нужди, желания и изисквания са в центъра на вниманието! Насладете се на истински професионализъм, пълна прозрачност и коректност с имот под наем от Болгар Капитал АД днес!

Искате ли да Получавате ЕКСКЛУЗИВНИ Предложения и Ценна Информация за Инвестициите и Финансите?

Гарантирайте си професионален анализ от първа ръка от най-добрите професионалисти в недвижимите имоти на българския пазар за недвижимите имоти, финансовия свят и икономиката, ексклузивни предложения от "Болгар Капитал" АД и актуализации за развитието на компанията!

Поздравления! Успешно се записахте за нашия ексклузивен имейл бюлетин! Очаквайте много интересна и полезна информация на Вашия имейл! Приятно прекарване в сайта на Болгар Капитал АД!