Новият стандарт в инвестициите

Инвестирайте Умно.
Инвестирайте Сигурно.
Инвестирайте с Болгар Капитал АД.

ЗАЩО ИНВЕСТИРАМЕ В ИМОТИ?

КАПИТАЛОВ РАСТЕЖ

Инвестирането в имоти предоставя уникална възможност за капиталов растеж. Парите в имотите се правят, когато купуваш – с други думи при покупка под пазарна стойност започваме с печалба, още преди да отдадем имота под наем! Това не само осигурява сигурност, но и служи като основа за бъдещи печалби. 

НЕСРАВНИМ ПАРИЧЕН ПОТОК

Паричният поток е това, което дава живот на един бизнес. Недвижимите имоти имат способността да осигуряват такъв в изобилие, когато се използват правилно. Паричният поток създава стабилност, сигурност и нови възможности за развитие на инвестиционното портфолио. 

ДАНЪЧНИ ОБЛЕКЧЕНИЯ (ЗАКОННО)

В света на инвестициите в недвижими имоти ще намерите много данъчни облекчения. И не се лъжете – данъците могат да бъдат най-големият разход на един бизнес, така че това са скритите стълбове на успеха. Спестяването на данъци законно не само увеличава наличния капитал за инвестиция, но и предоставя по-голяма свобода и финансова стабилност.

ЛЕВЪРИДЖ - УМНОЖИТЕЛЯТ НА УСПЕХА

“Левъридж” е ключов инструмент в инвестициите в недвижими имоти. С използването на заемен капитал по правилния начин, вие увеличавате вашия потенциал за печалба. По този начин с малък собствен капитал може да управлявате големи инвестиции. Левъриджът е основна част от всяка една наша инвестиция!

Защо да изберете Болгар Капитал АД?

Напълно пасивна инвестиция

Дайте скорост на финансите си чрез инвестиция в недвижим имот без никакви усилия и главоболия!

9 години успехи с 600+ имота

С дългогодишен опит и портфейл от 600+ имота в България и Испания можете да спите спокойно, знаейки, че средствата ви се управляват правилно.

Максимален паричен поток

Нашият опит и системи за управление в съчетание предоставят възможност за максимален паричен поток и минимални оперативни разходи.

Капиталова печалба още при покупката

Покупката под пазарна стойност е нещо, което правим за всяка наша сделка! По този начин създаваме максимални възможности за капиталова печалба и допълнителен слой сигурност за нашите партньори!

Инвестирайте сигурно и умно с Болгар Капитал АД, където нашата стратегическа експертиза в инвестирането в недвижими имоти, постоянната иновация, желанието за подобрение и успешната ни дългогодишна история съчетават силите си в едно. Възползвайте се от тази изключителна възможност за стабилен капиталов растеж и паричен поток в дългосрочен план от инвестицията си в света на недвижимите имоти.

Комплекс Болгар Велико Търново

ROI: 135%

РЗП 5500кв.м. • 245 Апартамента

Велико Търново, Ул. Иларион Драгостинов 1

Комплекс Болгар Божурище 1

ROI: 173%

РЗП 789кв.м. • 12 Апартамента

Божурище, бул. Европа 60

Комплекс Болгар Божурище 2

ROI: 110%

РЗП 1580кв.м. • 61 Апартамента

Божурище, ж.к. Жилища 9

“Работя с Болгар Капитал АД вече от няколко години и съм изключително доволен от партньорството си с тях. Редовно си получавам дължимите дивиденти, които се превърнаха в част от моя финансов план, който, между другото, също беше изготвен заедно с моя инвестиционен консултант, Киро! Техните експерти не само предоставят професионално обслужване, но и споделят ценни уроци от сделките си в подкаста си. Много съм доволен и щастлив, че все още има коректни фирми на българския пазар.”

Симеон Т.

- Инвеститор

“Инвестирането с Болгар Капитал АД досега винаги е било приятно преживяване за мен. Получавам консистентни и високи доходи от инвестицията си. Компанията показва голям професионализъм, иновативност и изглеждат като страхотни хора, а имам удоволствието и да познавам някои от тях лично! Креативният им подход към инвестициите ме впечатлява, а също така ценя възможността за участие в обучения и събития, които са наистина много полезни.”

Калина Г.

- Инвеститор

Не вярвайте на нас.
Вярвайте на математиката.

Резултатите на компанията през нейното съществуване в няколко думи:

600+

НЕДВИЖИМИ ИМОТА

9+

ГОДИНИ ОПИТ

54,000,000+лв

РЕАЛНИ АКТИВИ

КАКВО КАЗВАТ ЗА НАС ИНВЕСТИТОРИТЕ НИ?

Осигурете Финансовото си Бъдеще Днес!

Станете професионален инвеститор в недвижими имоти напълно пасивно и без главоболия, скъпи грешки и загубено време още днес! Свържете се с нас чрез формуляра долу:

*Болгар Капитал АД напомня, че предоставените примерни резултати и доходности по инвестициите не гарантират бъдещи резултати. Инвестирането в недвижими имоти винаги е свързано с риск и резултатите могат да варират. Всички представени данни са само за илюстративни цели и не трябва да се считат за обещание или гаранция за специфични доходности. Преди да вземете решение за инвестиции, моля, консултирайте се с професионален финансов съветник и разберете подробно всички аспекти на инвестициите, за да вземете образовано решение.

Адрес за запитвания за инвестиция/партньорство:

office@bolgarcapital.com

Адрес за запитвания за онлайн магазина:

store@bolgarcapital.com

Copyright © 2024 "Болгар Капитал" АД

Искате ли да Получавате ЕКСКЛУЗИВНИ Предложения и Ценна Информация за Инвестициите и Финансите?

Гарантирайте си професионален анализ от първа ръка от най-добрите професионалисти в недвижимите имоти на българския пазар за недвижимите имоти, финансовия свят и икономиката, ексклузивни предложения от "Болгар Капитал" АД и актуализации за развитието на компанията!

Поздравления! Успешно се записахте за нашия ексклузивен имейл бюлетин! Очаквайте много интересна и полезна информация на Вашия имейл! Приятно прекарване в сайта на Болгар Капитал АД!