Свържете се с Нас

Търсите доходоносна и напълно пасивна инвестиция с нивото на сигурност, което предлагат недвижимите имоти? Търсите си имот под наем? Търсите партньорство с мотивирана, коректна и доказана фирма? “Болгар Капитал” АД е отговорът, който търсите.

Повече Информация:

Нашите Офиси

Варна, Бул. Княз Борис I, 8A
Велико Търново, ул. Иларион Драгостинов 1
София, Божурище, Бул. Европа 8
Валенсия, Торрент, Calle Caja De Ahorros 20

}

Работни Часове

Можете да се свържете с нас по телефона през работни дни между 9:00 и 18:00 часа, а ако желаете, можете да ни пишете през формуляра долу по всяко едно време на денонощието!

Вие сте наш приоритет!

Телефон за Наем на Имоти България – 0893 3826 32
Телефон за Нощувки България – 0886 856 045
Телефон на Юрист – 0877 233 580
Телефон за Други Въпроси – 0878 492 527

Попълнете Формуляра и се Свържете с Нас!

Искам да управлявате моя имот!

Нашата компания има вътрешен отдел за управление на недвижими имоти, но той се занимава единствено с управлението на нашите имущества, а не на външни такива, следвайки високоефективен и иновативен модел на работа с цел максимално намаляване на оперативните разходи по управлението на имотите ни.

Как така 7% фиксирана доходност? Това е повече отколкото бих получил чрез самостоятелна покупка! Това пирамида ли е?

Радваме се, че едно от опасенията на нашите партньори е, че предлагаме твърде добри условия за работа – това ни дава знак, че вървим по правилния път. Доходността, която предлагаме е фиксирана на 7%, което наистина е по-висока стойност от това, което бихте получили при самостоятелна инвестиция на даден пазар, където ще се наложи да търсите сделки като игла в купа сено, да правите огледи, да преговаряте с продавача, да платите комисион на брокера, който го представлява, да преминете през цялата бумащина с риск да пропуснете тежест върху имота, с което да бележите финансовото си състояние много сериозно за дълъг период от време, да реновирате имуществото с месеци, да търсите наематели, да ги обслужвате, да си търсите наема от тях и цялата позната процедура.

Причината да можем да си позволим това е една – СИСТЕМИ. Чрез правилните системи на работа и дигитализирането и автоматизирането им в дългосрочен план, дружеството може да си позволи да намали изключително много своите оперативни разходи и времето за изпълнение на всяка стъпка от процеса, с което си гарантираме по-големи печалби отколкото който и да било обикновен инвеститор в имоти. Да не забравяме също така, че Болгар Капитал АД често купува сделки, които не могат да бъдат финансирани от банкови институции, което намалява много конкуренцията и търсенето и следователно предоставя възможно за много ниска цена на придобиване спрямо пазара, откъдето печалбите са огромни.

Това са главните причини да можем да си позволим да предоставяме на нашите партньори подобна възможност.

Вие някакви брокери ли сте?

Не, ние не сме брокери. Болгар Капитал АД е компания, която се специализира в инвестициите в недвижими имоти и управлението им при отдаване под наем на дългосрочна база.

Какви имоти купувате?

Нашата главна задача е да намираме нови изгодни сделки за придобиване на имущества, които са еднофамилни, многофамилни сгради, селски имоти, гори или складови помещения, като фокусът ни е поставен върху многофамилните и понякога на места еднофамилните имоти, както можете да видите по портфолиото ни.

Искам да купя имот от вас!

Моделът ни не включва продажба на имотите ни. Единственият вариант да инвестирате с нас е да участвате в покупката на нови доходоносни сгради и осъществяването на нови проекти!

Как става инвестицията при вас?

Процесът на инвестиране при нас е лесен, прост и прозрачен. След като се свържете с нас ТУК или чрез натискане на бутона за инвестиция, нашият екип ще Ви предостави подробна информация чрез консултация, където също можете да задавате всякакви въпроси, които Ви интересуват директно към наш консултант. 

Кога ще получавам доходността от инвестицията си?

При съвместна инвестиция с Болгар Капитал АД получавате фиксирана доходност на годишна база, равняваща се на 7%. Доходността се изплаща за всяко тримесечие, като датите за изплащане са следните:

  1. Първо тримесечие – 15 май
  2. Второ тримесечие – 15 август
  3. Трето тримесечие – 15 ноември
  4. Четвърто тримесечие – 15 февруари
Доходността от инвестицията с вас гарантирана ли е?

Гаранцията за доходността е същата като тази, която имаме, че ще се върнем живи и здрави при всяко излизане от дома. За жалост, не съществува 100% сигурност за абсолютно нищо, но доходността от Вашата съвместна инвестиция с Болгар Капитал АД е фиксирана на 7% и се изплаща във всеки случай, стига дружеството да има печалба за определения отчетен период.

Искате ли да Получавате ЕКСКЛУЗИВНИ Предложения и Ценна Информация за Инвестициите и Финансите?

Гарантирайте си професионален анализ от първа ръка от най-добрите професионалисти в недвижимите имоти на българския пазар за недвижимите имоти, финансовия свят и икономиката, ексклузивни предложения от "Болгар Капитал" АД и актуализации за развитието на компанията!

Поздравления! Успешно се записахте за нашия ексклузивен имейл бюлетин! Очаквайте много интересна и полезна информация на Вашия имейл! Приятно прекарване в сайта на Болгар Капитал АД!