Комплекс Елин Пелин

Комплекс Елин Пелин – перлата на Болгар Капитал АД в град Варна. Със своите 10 апартамента, този проект беше предизвикателство, но се превърна в история за успешна реновация и инвестиция.

Съчетавайки нашия опит и системи, успяхме да трансформираме Комплекс Елин Пелин в едно чудесно място за дългосрочно наемане в морската столица на България. Реновацията се оказа отличен ход, а доходите от актива говорят сами за себе си!

 

Най-важното за проекта:

Дата на Стартиране: Септември 2015г.

Град: Варна

Брой Апартаменти: 10 Апартамента

Таргет за CoC възвращаемост – 8%/годишно

Сума на придобиване: 263,990лв

Сума за ремонт и обзавеждане: 120,000лв

Реална CoC възвращаемост: 14,50%/годишно

Реален ROI от проекта: 214% (Ноември 2023г.)

Реално Капиталово Нарастване – 105% (Към Ноември 2023г.)

Дата на Продажба: Няма

*CoC Възвращаемост – Паричният поток от актива върху стойността на инвестицията на годишна база

*ROI – Възвращаемост върху вложения капитал в инвестицията от паричен поток, капиталова печалба и данъчни облекчения

*Капиталово нарастване – Средна стойност между пазарната оценка на имотите и оценката им на база метод на капитализация минус себестойността на проекта, изразена в проценти. 

Локация

Комплексът се намира много близо до малки и големи супермаркети, заведения за бързо хранене, банка, невероятен фитнес, автобусни спирки, зелен парк и автомивка. Съвсем наблизо също така е Мол Варна и огромни хранителни вериги.

Потенциал

Икономиката на Варна е динамична и разнообразна, като туризмът е един от ключовите отрасли, които се развиват. С морски бряг, архитектура, забавления и богато културно наследство градът привлича туристи и нови жители постоянно.

Доходност

Населението в града продължава да расте, което увеличава търсенето и стойностите на имотите в града. Туризмът, останалите икономически стълбове, както и красотата на града са основа за покачването на наемите и цените на активите.

ОЦЕНКА НА ПРОЕКТА

  • ОЦЕНКА НА ЛОКАЦИЯТА – 80%
  • ОЦЕНКА НА ПОТЕНЦИАЛА НА РАЙОНА – 75%
  • ОЦЕНКА НА ДОХОДНОСТТА – 80%

НЯКОЛКО ДУМИ ЗА ПРОЕКТА ОТ НАС

Комплекс Елин Пелин

Искате ли да се включите в следващия ни проект?

Направете безплатна консултация с наш инвестиционен консултант, като се запишете от бутона!

Искате ли да Получавате ЕКСКЛУЗИВНИ Предложения и Ценна Информация за Инвестициите и Финансите?

Гарантирайте си професионален анализ от първа ръка от най-добрите професионалисти в недвижимите имоти на българския пазар за недвижимите имоти, финансовия свят и икономиката, ексклузивни предложения от "Болгар Капитал" АД и актуализации за развитието на компанията!

Поздравления! Успешно се записахте за нашия ексклузивен имейл бюлетин! Очаквайте много интересна и полезна информация на Вашия имейл! Приятно прекарване в сайта на Болгар Капитал АД!