Нашият Екип

Пътят към успеха и работата в екип – Заедно можем повече!

Христо Дамянов

Борд на Директорите

Роден Лидер и Стихия:

Христо Дамянов е движещата сила зад Болгар Капитал АД! Той не само е създателят и ръководителят на нашата компания, но също така е човекът със страстта и визията, която ни води напред ежедневно. Динамичен като стихия и непрекъснато в търсене на нови възможности, той открива и създава невероятни инвестиции, подходящи за нашите амбиции за растеж и успех. Той не следва тенденциите на пазара на имотите, а ги създава с лекота. Той е сърцето и душата на нашата компания и двигателят, който ни вдъхновява да постигаме повече и да се развиваме.

h.damyanov@bolgarcapital.com

Иван Иванов

Борд на Директорите

Майстор на Финансите и Вдъхновител:

Иван Иванов не е просто финансов ментор на Болгар Капитал АД, но и вдъхновител за създаването на компанията. Той разполага с обширен опит в банковото финансиране, което играе ключова роля във всеки един от нашите проекти.

Като ръководител на отдел инвестиционни консултанти, г-н Иванов съчетава финансовата мъдрост със стратегическото мислене, като полага основите за направата на успешни инвестиции. Да не забравяме също така, че именно той е съветвал нашия основател, Христо Дамянов, по пътя към създаването на Болгар Капитал АД!

i.ivanov@bolgarcapital.com

Павел Колев

Борд на Директорите

Визионер и Творец на Иновациите:

Павел не просто се стреми към промяна – той я вдъхва във всеки аспект на дружеството. Той ръководи създаването на високоефективни и съобразени с днешните технологии бизнес планове, оформя амбициите ни за дигитално развитие и подобрява ефективността на процесите на компанията.

Той свързва различните екипи, улеснявайки потока на идеи и иновации. Негова е задачата за дигитализацията и маркетинга, създавайки силно онлайн присъствие за нас. Павел за нас е вдъхновение и обогатява компанията с несравнима енергия.

p.kolev@bolgarcapital.com

УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТИ

Христина Караколева

Мениджър Управление – България

+359 89 338 2632

h.karakoleva@bolgarcapital.com

Христина Караколева е човек, който винаги търси предизвикателства и иновативни решения на проблемите, които могат да възникнат. Нейният ентусиазъм и иновативен дух са катализатори за успешното управление на екипа по управление на имоти. Винаги готова да предложи нещо ново и нестандартно, тя допринася за динамиката и иновациите в нашата компания, като в същото време се грижи за организацията и структурата на целия отдел. Христина Караколева – мениджърът, който носи свежест и смелост във всяка инициатива.

Йордан Нешев

Управляващ имоти – Велико Търново

Млад и много мотивиран, г-н Нешев управлява над 200 имота в град Велико Търново. Той е не просто пример за успешен млад човек, но и носител на енергия и мотивация за всички в екипа! Неговите опит и старание го правят ключов фактор за успеха на Болгар Капитал АД.

+359 877620008

i.neshev@bolgarcapital.com

Антоанета Петкова

Управляващ имоти – Варна

Антоанета е дългосрочен партньор и привърженик на каузата и бизнеса на Болгар Капитал АД, като отговорността за управлението на цяла Варна е в нейните ръце, с което определено е помогнала много за развитието на компанията! 

+359 876203539

i.strategii@bolgarcapital.com

Александър Митев

Управляващ имоти – София

Александър управлява със страст и ефективност всички наши апартаменти в град София. Той е изключително мотивиран, целенасочен и с голяма страст към бизнеса. Със своя подход, той е готов за рязка и радикална промяна във всякакви условия и винаги се стреми да постигне най-добрите резултати. Той е ключов играч в нашия екип за управление на имоти.

+359 877797739

a.mitev@bolgarcapital.com

Полина Иванова

Управляващ имоти – Испания

Полина изпъква като млад и изключително ефективен управляващ на над 100 имота в Испания. Тя има невероятни умения за организация, които са от съществено значение за нашата компания и ефективната работа на активите ни. Нейната роля в развитието на дружеството е несъмнено ключова от ДЕН ПЪРВИ!

+34 678 90 61 23

info@mavrocasa.com

АДМИНИСТРАЦИЯ

Павел Колев

Мениджър Администрация

Виктория Демирева

Администрация

Млада и изключително упорита, тя заслужава признание за оптимизацията на процесите в дружеството. Тя е ключова фигура в администрацията, отговорна за административната работа, свързана със съвместните инвестиции чрез Болгар Капитал АД. Нейната ефективност и ангажираност са от съществено значение за успеха на компанията.

+359 877150009

admin@bolgarcapital.com

Силвия Грънчарова

Администрация

Силвия Грънчарова поема отговорната роля за управление на финансовите ангажименти на компанията. Нейната способност да се справя с изключително комплексни разплащания я прави ключово попълнение в отдел администрация.

+359 877865000

s.grancharova@bolgarcapital.com

Весела Йорданова

Юрист

Весела Йорданова играе ключова роля като наш юрист, гарантирайки правната защита на дружеството. Тя се занимава със защитата на интересите ни, управлението на правната документация и разрешаването на различни правни ангажименти.

+359 877233580

v.yordanova@bolgarcapital.com

Счетоводство Комаров Консулт

Администрация

Нашата счетоводна група в Болгар Капитал АД е отбор от висококвалифицирани професионалисти, които предоставят несравнен финансов контрол и прозрачност. Те съчетават точност и експертиза в обработката на данни с иновативен подход към счетоводството. Те не само поддържат финансовата стабилност на компанията, но и са ключов партньор в стратегическите решения, осигурявайки необходимата информация за успешно управление на финансите на Болгар Капитал АД. 

052 301 222

office_varna@komarov.bg

ИНВЕСТИЦИОННИ КОНСУЛТАНТИ

Иван Иванов

Мениджър Консултанти

Кирил Загоров

Инвестиционен Консултант

С богат опит в инвестициите, финансите и бизнеса, г-н Загоров изпъква като изключителен инвестиционен консултант в Болгар Капитал АД. Неговите способности за спокойствие, добро слушане и невероятна възможност за задълбочен анализ на ситуацията го правят перфектен професионалист в обслужването на нашите партньори.

+359 899135407

k.zagorov@bolgarcapital.com

Ангел Иванов

Инвестиционен Консултант

С младост, амбиции и несравнен мотивационен подход, Ангел Иванов се нарежда сред най-успешните инвестиционни консултанти в компанията. Той преодолява всякакви предизвикателства и постига невероятни резултати, като винаги поставя съдействието към партньорите ни на първо място.

+359 878807220

a.ivanov@bolgarcapital.com

Яна Кондио

Инвестиционен Консултант

Г-жа Кондио не е просто инвестиционен консултант, тя е един невероятен човек, който носи удоволствие и комфорт във всяка среда. С богато разнообразие от качества, тя прави всичко, свързано с инвестициите, да върви гладко и ефективно. Яна съчетава висок професионализъм с изключително човешки подход, който прави всяка среща с нея приятно и плодотворно изживяване за всеки партньор на компанията.

+359 898479184

q.kondio@bolgarcapital.com

Росен Марков

Инвестиционен Консултант

Г-н Марков е дългогодишен партньор, приятел и колега, който разполага с уникалната способност да разбира проблемите на хората и да предлага креативни решения с изключителна ефективност. Неговата най-голяма сила е в способността му да помага с лекота и уникален стил, който прави всеки момент с него приятен и вдъхновяващ.

+359 888020284

r.markov@bolgarcapital.com

ПОДДРЪЖКА И РЕМОНТИ

Алекси Алексиев

Поддръжка и Ремонти Търново

+359 882296385

a.aleksiev@bolgarcapital.com

Искате да станете част от нас?

Присъединете се към Болгар Капитал АД – Приключението в Света на Инвестициите, Имотите, Бизнеса и Успеха започва тук!

Присъединете се към екипа ни от професионалисти в сферата на инвестициите в недвижими имоти, като ни пишете на office@bolgarcapital.com с тема на имейла “Кандидатстване за работа”. В имейла ни изпратете описание на Вас, Вашите постижения, умения, качества и отличия! Не забравяйте да прикачите своето CV и мотивационно писмо и ни опишете точно какво позиция бихте искали да заемете в Болгар Капитал АД! Тук всеки се брои! Очакваме Вашите имейли!

Искате ли да Получавате ЕКСКЛУЗИВНИ Предложения и Ценна Информация за Инвестициите и Финансите?

Гарантирайте си професионален анализ от първа ръка от най-добрите професионалисти в недвижимите имоти на българския пазар за недвижимите имоти, финансовия свят и икономиката, ексклузивни предложения от "Болгар Капитал" АД и актуализации за развитието на компанията!

Поздравления! Успешно се записахте за нашия ексклузивен имейл бюлетин! Очаквайте много интересна и полезна информация на Вашия имейл! Приятно прекарване в сайта на Болгар Капитал АД!