Селски Имоти Болгар

Лека полека казваме КРАЙ на градската среда, замърсения въздух, безотговорното и неприятно отношение към околността и останалите хора около нас, които наричаме “съграждани”. Време е да започнем да се наричаме “съселяни”, ако се налага за един много по-добър, обединен и успешен живот.

Защото… “Който спаси селото, ще спаси България!” 

Е, време е някой да вложи труд, усилия и ресурси не само за да спаси селото, но и да го издигне високо над градовете с всичките му преимущества. Ние работим в тази посока ден след ден и ще продължаваме да го правим.

Най-важното за проекта:

Дата на Стартиране: Септември 2015г.

Град: Цяла България

Брой Имоти: > 150 имота (Парцели, Гори, Пещери, УПИ и др.)

Таргет за CoC възвращаемост – -%/годишно

Сума на придобиване: > 300,000лв

Сума за ремонт и обзавеждане: -лв

Реална CoC възвращаемост: -%/годишно

Реален ROI от проекта: -%

Дата на Продажба: Няма

*CoC Възвращаемост – Паричният поток от актива върху стойността на инвестицията

*ROI – Възвращаемост върху вложения капитал в инвевстицията от паричен поток, капиталова печалба и данъчни облекчения

 

Локация

Селските имоти, които купуваме нямат определена локация. Изкупуваме места с висок потенциал в бъдещето според нас на базата на икономическите стълбове около локацията към днешна дата и близкото бъдеще!

Потенциал

Със сравнително бавното, но стабилно и постоянно, а може би дори сигурно, пренасяне на населението към селото, изглежда, че потенциалът за покупката на селски имоти “за без пари” към днешна дата е безкраен.

Доходност

Към днешна дата не генерираме пряка доходност от отдаване под наем на селските имоти. Капиталовата печалба, от друга страна, е неоспорима дори към днешна дата, получавайки оферти за над 50,000лв за имоти, за купени за 2,000лв! Очаква ни нещо голямо!

ОЦЕНКА НА ПРОЕКТА

  • ОЦЕНКА НА ЛОКАЦИЯТА – -%
  • ОЦЕНКА НА ПОТЕНЦИАЛА НА РАЙОНА – -%
  • ОЦЕНКА НА ДОХОДНОСТТА – -%

НЯКОЛКО ДУМИ ЗА ПРОЕКТА ОТ НАС

Искате ли да се включите в следващия ни проект?

Направете безплатна консултация с наш инвестиционен консултант, като се запишете от бутона!

Искате ли да Получавате ЕКСКЛУЗИВНИ Предложения и Ценна Информация за Инвестициите и Финансите?

Гарантирайте си професионален анализ от първа ръка от най-добрите професионалисти в недвижимите имоти на българския пазар за недвижимите имоти, финансовия свят и икономиката, ексклузивни предложения от "Болгар Капитал" АД и актуализации за развитието на компанията!

Поздравления! Успешно се записахте за нашия ексклузивен имейл бюлетин! Очаквайте много интересна и полезна информация на Вашия имейл! Приятно прекарване в сайта на Болгар Капитал АД!