MavroCasa Испания

Маврокаса представлява портфейл от 75 недвижими имущества, разположени на различни локации в едно от най-привлекателните европейски места – Испания. Този проект представлява успешна реализация на инвестиционната стратегия на Болгар Капитал АД на чужд пазар и носи за фирмата стабилна доходност благодарение на многогодишния ни опит на испанския пазар и ефективното управление на активите.

Първата инвестиция на Христо Дамянов, изпълнителният директор на Болгар Капитал АД, всъщност е била в Испания, което прави това място една идея специално за нас! С успеха си в Испания ние доказахме пред нашите партньори и най-вече пред себе си, че можем да постигнем успех в недвижимите имоти на всеки пазар.

 

Най-важното за проекта:

Дата на Стартиране: Юни 2014г.

Държава: Испания

Брой Апартаменти: 75 Апартамента

Таргет за CoC възвращаемост – 9%/годишно

Сума на придобиване:

Сума за ремонт и обзавеждане: 

Реална CoC възвращаемост: 16%/годишно

Реален ROI от проекта: 165% (Към Ноември 2023г.)

Реално Капиталово Нарастване: 90% (Към Ноември 2023г.)

Дата на Продажба: Няма

*CoC Възвращаемост – Възвращаемост върху собствения вложен капитал.

*ROI – Възвращаемост върху вложения капитал в инвестицията от паричен поток, капиталова печалба и данъчни облекчения

*Капиталово Нарастване – Средна стойност между пазарната оценка на имотите и оценката им на база метод на капитализация минус себестойността на проекта, изразена в проценти. 

 

Локация

Имотите ни в Испания са локализирани в различни райони, но локацията на всички е такава, която позволява лесен и бърз достъп до всички нужни за едно нормално домакинство нужди и удобства.

Потенциал

Инвестициите, които правим в Испания, са единствено в райони, в които вярваме, че се очаква икономическо развитие поради повече работни места, нова инфраструктура, благоприятни условия за живот и др.

Доходност

Недвижимите имоти в Испания предлагат изключително добри възможности за висока доходност от наеми и сериозни капиталови печалби при покупка в правилните райони.

ОЦЕНКА НА ПРОЕКТА

  • ОЦЕНКА НА ЛОКАЦИЯТА – 80%
  • ОЦЕНКА НА ПОТЕНЦИАЛА НА РАЙОНА – 80%
  • ОЦЕНКА НА ДОХОДНОСТТА – 90%

НЯКОЛКО ДУМИ ЗА ПРОЕКТА ОТ НАС

Искате ли да се включите в следващия ни проект?

Направете безплатна консултация с наш инвестиционен консултант, като се запишете от бутона!

Искате ли да Получавате ЕКСКЛУЗИВНИ Предложения и Ценна Информация за Инвестициите и Финансите?

Гарантирайте си професионален анализ от първа ръка от най-добрите професионалисти в недвижимите имоти на българския пазар за недвижимите имоти, финансовия свят и икономиката, ексклузивни предложения от "Болгар Капитал" АД и актуализации за развитието на компанията!

Поздравления! Успешно се записахте за нашия ексклузивен имейл бюлетин! Очаквайте много интересна и полезна информация на Вашия имейл! Приятно прекарване в сайта на Болгар Капитал АД!