Комплекс Болгар Божурище 1

“Болгар Божурище 1” със своите 12 апартамента не беше на първо място в списъка с атрактивни места за наемане, преди да го закупим. Този актив беше поел по пътя към това да стане тежко бреме за предишния собственик, докато не се намесихме в играта.

Чрез правилните системи, опит и знания превърнахме тази съвсем обикновена сграда в “Болгар Божурище 1”, който бързо се превърна в успех, от който успяхме да изтеглим 100% от вложения капитал, а активът продължава и до ден днешен да ни носи доходи. Нещо като безплатна машина за пари. Готино, а?

Този проект е едно от доказателствата, че дори с по-малки физически промени, чрез правилната стратегия един обикновен имот може да стане истински актив суперзвезда!

Най-важното за проекта:

Дата на Стартиране: Септември 2019г.

Град: Божурище

Брой Апартаменти: 12 Апартамента

Таргет за CoC възвращаемост – 8,40%/годишно

Сума на придобиване: 293,000лв

Сума за ремонт и обзавеждане: 160,000лв

Реална CoC възвращаемост: 12%/годишно

Реален ROI от проекта: 173% (Ноември 2023г.)

Реално Капиталово Нарастване: 110% (Ноември 2023г.)

Дата на Продажба: Няма

*CoC Възвращаемост – Паричният поток от актива върху стойността на инвестицията

*ROI – Възвращаемост върху вложения капитал в инвестицията от паричен поток, капиталова печалба и данъчни облекчения

*Капиталово нарастване – Средна стойност между пазарната оценка на имотите и оценката им на база метод на капитализация минус себестойността на проекта, изразена в проценти. 

 

Локация

Комплексът се намира в близост до местни супермаркети, куриерски офиси, банкомати и е близо до автобусни спирки в града.

Потенциал

С непрекъснатото развитие на индустриалната зона на града Божурище смесва природна красота, спокойствие и възможност за отдих, достъп до всякакви удобства и все повече работни места. 

Доходност

Благодарение на спокойствието на района, добрата локация и все повечето работни места, които се откриват там Божурище се доказва като инвестиция с изключително голям потенциал дългосрочно!

ОЦЕНКА НА ПРОЕКТА

  • ОЦЕНКА НА ЛОКАЦИЯТА – 60%
  • ОЦЕНКА НА ПОТЕНЦИАЛА НА РАЙОНА – 90%
  • ОЦЕНКА НА ДОХОДНОСТТА – 80%

НЯКОЛКО ДУМИ ЗА ПРОЕКТА ОТ НАС

Комплекс Болгар Божурище 1

Искате ли да се включите в следващия ни проект?

Направете безплатна консултация с наш инвестиционен консултант, като се запишете от бутона!

Искате ли да Получавате ЕКСКЛУЗИВНИ Предложения и Ценна Информация за Инвестициите и Финансите?

Гарантирайте си професионален анализ от първа ръка от най-добрите професионалисти в недвижимите имоти на българския пазар за недвижимите имоти, финансовия свят и икономиката, ексклузивни предложения от "Болгар Капитал" АД и актуализации за развитието на компанията!

Поздравления! Успешно се записахте за нашия ексклузивен имейл бюлетин! Очаквайте много интересна и полезна информация на Вашия имейл! Приятно прекарване в сайта на Болгар Капитал АД!