Болгар Медитеранео 100

Болгар Медитеранео беше първият ни проект в Испания, който беше изпълнен, следвайки малко по-различен модел на работа и стратегия. Вместо да купуваме имотите към проекта в лошо състояние с цел да генерираме максимална капиталова печалба, ние преценихме, че ще е добре да анализираме резултатите от покупката на подценени недвижими имоти в добро физическо състояние, готови за отдаване под наем.

По този начин пропуснахме част от капиталовата печалба, която щяхме да генерираме, в случай че бяхме купили имотите в лошо физическо състояние, тъй като тогава собственикът е принуден да ги продаде на още по-ниска цена, но, от друга страна, чрез покупката на имоти в готово състояние си гарантирахме висока скорост на парите, инвестирани в сделката, което се доказа като отлично решение за паричния поток на дружеството!

 

Най-важното за проекта:

Дата на Стартиране: Декември, 2022г.

Държава: Испания

Брой Апартаменти: 10 Апартамента

Таргет за CoC възвращаемост – 8%/годишно

Сума на придобиване: 1,000,000лв

Сума за ремонт и обзавеждане: 20,000лв

Очаквана CoC възвращаемост: 10.50%/годишно

Очаквана ROI възвращаемост: 60% (Към завършване на проекта)

Очаквано Капиталово Нарастване: 30% (Към завършване на проекта)

Дата на Продажба: Няма

*CoC Възвращаемост – Възвращаемост върху собствения вложен капитал.

*ROI – Възвращаемост върху вложения капитал в инвестицията от паричен поток, капиталова печалба и данъчни облекчения

*Капиталово нарастване – Средна стойност между пазарната оценка на имотите и оценката им на база метод на капитализация минус себестойността на проекта, изразена в проценти. 

Локация

Имотите ни в Испания са локализирани в различни райони, но локацията на всички е такава, която позволява лесен и бърз достъп до всички нужни за едно нормално домакинство нужди и удобства.

Потенциал

Инвестициите, които правим в Испания са единствено в райони, в които вярваме, че се очаква икономическо развитие поради повече работни места, нова инфраструктура, благоприятни условия за живот и др.

Доходност

Недвижимите имоти в Испания предлагат изключително добри възможности за висока доходност от наеми и сериозни капиталови печалби при покупка в правилните райони.

ОЦЕНКА НА ПРОЕКТА

  • ОЦЕНКА НА ЛОКАЦИЯТА – 80%
  • ОЦЕНКА НА ПОТЕНЦИАЛА НА РАЙОНА – 80%
  • ОЦЕНКА НА ДОХОДНОСТТА – 90%

НЯКОЛКО ДУМИ ЗА ПРОЕКТА ОТ НАС

Искате ли да се включите в следващия ни проект?

Направете безплатна консултация с наш инвестиционен консултант, като се запишете от бутона!

Искате ли да Получавате ЕКСКЛУЗИВНИ Предложения и Ценна Информация за Инвестициите и Финансите?

Гарантирайте си професионален анализ от първа ръка от най-добрите професионалисти в недвижимите имоти на българския пазар за недвижимите имоти, финансовия свят и икономиката, ексклузивни предложения от "Болгар Капитал" АД и актуализации за развитието на компанията!

Поздравления! Успешно се записахте за нашия ексклузивен имейл бюлетин! Очаквайте много интересна и полезна информация на Вашия имейл! Приятно прекарване в сайта на Болгар Капитал АД!