УСПЕШНО ЗАПИСВАНЕ

Вашето записване за инвестиционна консултация беше успешно! Очаквайте обаждане от наш инвестиционен консултант в рамките на 3-4 работни дни, който ще Ви помогне да изградите ефективен финансов план за себе си и ще отговори на всички Ваши въпроси за съвместното партньорство с Болгар Капитал АД. 

Продължете преживяването в сайта на Болгар:

Магазин Болгар

Разгледайте истински стойностни продукти, които ви помагат да се подобрявате и развивате и да изразите себе си по уникален начин!

Нашите Инвестиции

Разгледайте инвестиционното портфоило на Болгар Капитал АД, както и детайли за всеки един от нашите проекти.

Болгар Подкаст

Търсите място, където да поговорите с най-добрите от сферата на инвестициите в имоти, финансите и бизнеса? Подкастът на Болгар е това място. 

Нашите Офиси:

  • Варна, Бул. Княз Борис I, 8A
  • Велико Търново, ул. Иларион Драгостинов 1
  • София, Божурище, Бул. Европа 8
  • Валенсия, Торрент, Calle Caja De Ahorros 20

Телефон:

+359 878 492 527

Имейл:

office@bolgarcapital.com

Copyright © 2024 Bolgar Capital AD. All Rights Reserved.

Искате ли да Получавате ЕКСКЛУЗИВНИ Предложения и Ценна Информация за Инвестициите и Финансите?

Гарантирайте си професионален анализ от първа ръка от най-добрите професионалисти в недвижимите имоти на българския пазар за недвижимите имоти, финансовия свят и икономиката, ексклузивни предложения от "Болгар Капитал" АД и актуализации за развитието на компанията!

Поздравления! Успешно се записахте за нашия ексклузивен имейл бюлетин! Очаквайте много интересна и полезна информация на Вашия имейл! Приятно прекарване в сайта на Болгар Капитал АД!