НОВИ ЕПИЗОДИ!

БОЛГАР КАПИТАЛ ПОДКАСТ

Потопете се в света на реалните инвестиции в недвижими имоти с подкаста на Болгар Капитал АД! Всички ваши въпроси и казуси, разрешени от хора, които наистина са в бизнеса с недвижими имоти и успяват!

ЗА ПОДКАСТА

 

В Болгар Капитал Подкаст разгръщаме красотата на света на инвестициите, финансите и предприемачеството. Забравете за обикновените подкасти. Това е пътеводител към финансовия успех и живота С ИСТИНСКИ СМИСЪЛ от хора, които РЕАЛНО практикуват това, за което говорят!

Какво да очаквате:

Изключителни Гости: Слушайте историите на успешни предприемачи, инвеститори и водещи фигури в света на бизнеса. Гости, които споделят своите пътища, провали и триумфи, което ще ви даде неповторими уроци и преживявания.

Експертни Съвети: Пийте от извора на знанията – Възползвайте се от знанията на изключителни професионалисти от първа ръка, които споделят открито и без задръжки своите съвети и стратегии при нас.

Вдъхновение и Мотивация: Открийте как успехът може да бъде достигнат по различни пътища. Вдъхновяваме ви да мечтаете без граници и да постигате повече.

Защо Болгар Капитал Подкаст е Уникален:

  • Широка Гама от Теми и Гости: Покриваме ВСИЧКО – от инвестиционни стратегии и финансови новини до предприемачески успехи и житейски уроци, които няма да чуете никъде другаде.

  • Реални Истории, Реални Хора: Не сме теоретици, а практици. Информацията, която ще получите тук, идва от хора, които са изживели много и са успели в сферата, за която говорим.

  • Интерактивност и Общност: Ние сме свързани с нашата общност. Вашите въпроси, коментари и идеи са винаги добре дошли, затова често правим именно такива подкасти.

СРЕЩА С ВОДЕЩИТЕ

Павел Колев

Павел Колев

Водещ

Христо Дамянов

Христо Дамянов

Водещ

Подгответе се за пътуване в света на инвестициите и предприемачеството с двамата уникални водещи, Павел Колев и Христо Дамянов! 

Павел Колев: Визионер и творец на иновациите в Болгар Капитал АД. Павел ви води в света на бизнеса с амбиция и най-новите новини, стратегии и данни от сферата на инвестициите в недвижими имоти! Благодарение на него също така не се ограничаваме само до българоговорящи гости, което позволява на подкаста да израсне отвъд езиковите граници с информация от целия свят!

Христо Дамянов: Г-н Дамянов съчетава опит, страст и точната доза лудост, че да ви предаде всичкото това знание, което е натрупал през десетките си години неповторим опит като бизнесмен и инвеститор. И той ще го направи, без да му мигне окото с изключителна лекота, спокойствие, приятелско държание и се подгответе добре да се посмеете от любопитния му и интересен начин на представяне на информацията!

НЕКА ЧУЕМ ВАШИЯ ГЛАС В НАШИЯ ПОДКАСТ

Имате идеи, въпроси или просто искате да споделите своята история като предприемач или инвеститор? Имаме място за вас в нашия подкаст!

Участвайте в Разговора: Споделете своята история или задайте своя въпрос, на който да отговорим в някой от нашите епизоди!

Присъединете се към Болгар Капитал Подкаст, където инвестициите в недвижими имоти оживяват с невероятни и много интересни истории, разказвани от хора с истински опит!

БОЛГАР КАПИТАЛ ПОДКАСТ

СВЕТЪТ КЪМ ИМОТИТЕ!

Насладете се на епизодите на Болгар Капитал Подкаст на всеки две седмици и не пропускайте епизод, като се абонирате от бутоните долу!

Искате ли да Получавате ЕКСКЛУЗИВНИ Предложения и Ценна Информация за Инвестициите и Финансите?

Гарантирайте си професионален анализ от първа ръка от най-добрите професионалисти в недвижимите имоти на българския пазар за недвижимите имоти, финансовия свят и икономиката, ексклузивни предложения от "Болгар Капитал" АД и актуализации за развитието на компанията!

Поздравления! Успешно се записахте за нашия ексклузивен имейл бюлетин! Очаквайте много интересна и полезна информация на Вашия имейл! Приятно прекарване в сайта на Болгар Капитал АД!